Daginstitutionen Skovgården

Daginstitutionen Skovgården, Balle ligger i det nordlige Silkeborg og består af 3 børnehuse: Dalhaven, Balle Natur Børnehus og Balle Børnehus.

De 3 børnehuse

Balle Børnehus

Balle Børnehus er beliggende på Balle Torv og består af 2 huse, der er sammenhængende ved de to legepladser, der støder op til hinanden. Vuggestuen er normeret op til 33 børn fordelt på 3 stuer og børnehaven normeret op til 66 børn fordelt på 3 stuer.

Husene er bygget i 1977-79

Læs mere om Balle Børnehus

Balle Naturbørnehus

Balle Naturbørnehus har adresse på Balle Torv 8 og består af 2 huse, der ligger tæt på hinanden, kaldet ”Huset” og ”Hytten”.

Der er normeret op til 90 børn fordelt på 4 stuer.

Huset er bygget i 1977 som fritidshjem og blev ændret til børnehave i 1991. Hytten er kommet til senere. Huset er indrettet til at rumme skiftende grupper fra Dagplejen, som har egen indgang.

Læs mere om Balle Naturbørnehus

Dalhavens Børnehus

Dalhavens Børnehus har adresse på Daltoften 6-8, med normering op til 88 børnehavebørn, heraf plads til 2 plus-pladser og op til 56 vuggestuebørn.

Svalerne er en skærmet enhed for, plus børn med pt. 7 børn.

Svalerne har deres fysiske rammer i Dalhaven og bruger huset og legepladsen. De er dog tilknyttet anden ledelse. Huset er bygget i 1981 og udvidet i 2007-2008.

Læs mere om Dalhavens Børnehus